GALERIE FOTO A publicat o imagine cu soția aproape dezbrăcată, în pat, apoi a șters-o: "Tuturor le place, dar doar eu pot face poze"

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 08:37
Data actualizarii: Joi 02 Martie 2023, 09:28

Wanda Nara și Mauro Icardi au o relație plină de neprevăzut.

După ce au lăsat de înțeles că cei doi s-ar fi despărțit, de această dată, definitiv, impresara și fotbalistul s-au împăcat, iar cu ocazia aniversării a zece de relație au sărbătorit într-un mod deosebit.

"Ea, soția mea, singura mea dragoste, regina mea, mama fetelor mele... te iubesc. Zece ani de iubire în care am experimentat milioane de momente frumoase. Unele nu la fel de frumoase, lupte, insulte... Te iubesc și te voi iubi mereu, regina mea!", a scris fotbalistul de la Galatasaray.

În plus, argentinianul a publicat pe InstaStory o fotografie în care Wanda Nara apare aproape dezbrăcată, cu un mesaj sugestiv, dar pe care apoi a șters-o: "Tuturor le place, dar numai eu pot face poze".

Declarațiile cu care Wanda Nara și-a surprins fanii
 

Impresara din Argentina a făcut o serie de declarații neașteptate despre statusul relației cu Mauro Icardi, dezvăluind că, de fapt, nu s-ar fi despărțit de fotbalist. 

"El este soțul meu, va fi familia mea pe viață. Suntem împreună, întotdeauna am fost o familie. Suntem căsătoriți de aproape zece ani, sunt foarte norocoasă, nu știu despre el. Sper să dureze pe vecie", a declarat Wanda Nara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!