VIDEO INCREDIBIL | Sportiv prins in flagrant cu acul in vena de Agentia Anti-Doping, in timpul Cupei Mondiale! Schiorul este si politist

VIDEO INCREDIBIL | Sportiv prins in flagrant cu acul in vena de Agentia Anti-Doping, in timpul Cupei Mondiale! Schiorul este si politist

Vineri 01 Martie 2019, 11:02

Schiorul austriac Max Hauke, specializat in cross-country si participant la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, a fost prins in flagrant in timp ce facea transfuzie de sange.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Un video incredibil a fost scurs pe internet. Agentii WADA l-au prins pe schiorul Max Hauke in flagrant in timp ce isi facea transfuzie de sange in timpul Cupei Mondiale.

Publicatia austriaca Vorarlberg Online, care a dat publicitatii imaginile, noteaza ca alti patru schiori au fost retinuti in mai multe raiduri ale politiei. Politistii au fost insositi de agenti ai WADA.

Transfuziile de sange sunt un procedeu foarte popular printre sportivii care incearca sa obtina sporirea performantelor intr-un mod ilegal si in afara regulamentului.

Potrivit Vorarlberg Online, operatiunea WADA s-a extins si in Germania.

Transfuziile de sange au fost interzise in sportul profesionist in 1986, dar cele mai mari discutii pe seama acestui procedeu au aparut mai tarziu in ciclism.

Probele de cross country presupun ca schiorii trebuie sa parcurga distante de pana la 50 de kilometri pana la finish.VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Bombonica înaintează, chiar dacă Dragnea e în spital. Următorul termen: 15 aprilie
BRAT