VIDEO INCREDIBIL | Sportiv prins in flagrant cu acul in vena de Agentia Anti-Doping, in timpul Cupei Mondiale! Schiorul este si politist

max hauke antidoping doping WADA Sporturi VIDEO INCREDIBIL | Sportiv prins in flagrant cu acul in vena de Agentia Anti-Doping, in timpul Cupei Mondiale! Schiorul este si politist
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 11:02
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 11:12

Schiorul austriac Max Hauke, specializat in cross-country si participant la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, a fost prins in flagrant in timp ce facea transfuzie de sange.

Un video incredibil a fost scurs pe internet. Agentii WADA l-au prins pe schiorul Max Hauke in flagrant in timp ce isi facea transfuzie de sange in timpul Cupei Mondiale.

Publicatia austriaca Vorarlberg Online, care a dat publicitatii imaginile, noteaza ca alti patru schiori au fost retinuti in mai multe raiduri ale politiei. Politistii au fost insositi de agenti ai WADA.

Transfuziile de sange sunt un procedeu foarte popular printre sportivii care incearca sa obtina sporirea performantelor intr-un mod ilegal si in afara regulamentului.

Potrivit Vorarlberg Online, operatiunea WADA s-a extins si in Germania.

Transfuziile de sange au fost interzise in sportul profesionist in 1986, dar cele mai mari discutii pe seama acestui procedeu au aparut mai tarziu in ciclism.

Probele de cross country presupun ca schiorii trebuie sa parcurga distante de pana la 50 de kilometri pana la finish.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!