GALERIE FOTO Lacrimi, durere, dezamăgire și frustrare! Imagini după România - Serbia 1-1 (9-10 d.l.d.)

Sporturi
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 23:24
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 23:23

România - Serbia s-a terminat 1-1 (9-10 d.l.d).

România a suferit o înfrângere dureroasă în finala Campionatului European de minifotbal.

Ultimul test s-a desfășurat la Sarajevo, și tricolorii au cedat în fața Serbiei la loviturile de departajare, după un meci tensionat încheiat la egalitate, 1-1.

În cadrul penalty-urilor, la scorul de 9-10 în favoarea adversarilor, venise rândul lui Iulian Sîplăcan să execute ceea ce avea să fie ultima lovitură de pedeapsă a meciului. Românul și-a luat avânt și a trimis în forță, dar nu a prins plasa porții, mingea lovindu-se de bara din dreapta. VEZI GALERIA

După ratarea lui Sîplăcan, jucătorii români au căzut la pământ, unii în lacrimi, alții distruși de durere. Imaginile emoționante au capturat suferința și dezamăgirea echipei. În ochii fiecărui jucător se putea citi frustrare și tristețe, conștientizarea faptului că au fost atât de aproape de victorie, dar totuși atât de departe.

Desfășurarea meciului

Partida a fost intens disputată încă de la început. România a început în forță, având primul șut periculos în chiar primul minut. Vasile Pop a fost aproape de a deschide scorul după o bâlbâială în careul advers, iar Balogh a creat o mare oportunitate în minutul 7, dar portarul sârb Segavac a fost de neînvins. România a continuat să preseze, însă imprecizia și forma excelentă a portarului advers au păstrat scorul neschimbat.

Cu patru minute înainte de pauză, sârbii au deschis scorul în urma unui corner, printr-un șut puternic al lui Ignjic care a lovit bara înainte de a intra în poartă. Tricolorii au avut ocazii de a restabili egalitatea înainte de pauză, dar imprecizia la finalizare și intervențiile lui Segavac au făcut ca sârbii să intre în avantaj la pauză.

În repriza a doua, România a continuat să atace, având mai multe ocazii de gol. În minutul 36, Balea a reușit să egaleze cu o lovitură liberă executată pe jos, mingea strecurându-se în plasă la colțul lung. Deși au existat câteva ocazii de ambele părți, scorul a rămas 1-1 până la finalul timpului regulamentar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!