COSMAR pentru unul dintre cei mai buni tineri jucatori din lume!  Doctorii i-au spus sa se retraga la 23 de ani. Ce a patit

COSMAR pentru unul dintre cei mai buni tineri jucatori din lume! Doctorii i-au spus sa se retraga la 23 de ani. Ce a patit

Daca mai joaca football, risca sa ramana paralizat! A apucat doar 2 sezoane in NFL

David Wilson si-a anuntat in aceasta saptamana retragerea din activitate la doar 23 de ani. Jucator la cei de la New York Giants dupa ce a fost selectat in prima runda a draft-ului din 2012, Wilson semnase atunci un contract pe 4 ani in valoare de 6,684 milioane de dolari.

El a reusit in primul sezon sa devina primul jucator din istoria NFL cu 200 de yarzi la kick return. El a suferit in saptamana a 5-a a sezonului o accidentare foarte grava la gat. S-a operat in ianuarie, insa accidentarea a recidivat iar doctorii i-au spus ca nu ar mai trebui sa joace football sau risca sa ramana paralizat.

Wilson si-a anuntat in aceasta saptamana retragerea printr-un discurs emotionant: "In niciun moment nu ar trebui cineva sa simta ca s-a terminat totul. Cu totii avem obstacole in viata. Important este ca atunci cand treci prin acest obstacole sa ramai concentrat si sa ai credinta si sa-ti pastrezi visele. Chiar daca un vis se spulbera, fixeaza-ti un alt obiectiv. Alege alt vis si incearca sa ajungi la el" a spus Wilson la conferinta de presa.

Conform celor de la Bloomberg, el va primi intre 1,3 si 2.3 milioane de dolari de la NY Giants, bani din restul contractului.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies