Aparitie "CRIMINALA" a lui Karim Benzema! Varful lui Real Madrid a aparut intr-un Ferrari alaturi de cel mai controversat sportiv din lume! FOTO

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 18:50

	Aparitie "CRIMINALA" a lui Karim Benzema! Varful lui Real Madrid a aparut intr-un Ferrari alaturi de cel mai controversat sportiv din lume! FOTO

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Karin Benzema si Badr Hari s-au afisat impreuna in fata unui club din Maroc.

Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind amandoi de origini africane, desi evolueaza pentru tari din Europa. Badr Hari a luptat o perioada pentru Olanda, tara in care se antreneaza de cand era adolescent, pana sa revina tara de origine, Maroc, in timp ce Karim Benzema joaca in nationala Frantei, desi are origini algeriene.

Badr Hari si-a postat recent o poza cu cei doi intr-un Ferrari, in fata unui club din Maroc, poza fiind din ultima vacanta a celor doi, petrecuta asta vara.

Daca Badr Hari zambeste larg la camera, Benzema pare sa se fereasca de poza, varful lui Real aparand in mai multe scandaluri in presa in ultimii ani.

Chiar si asa, nu reuseste sa il ajunga nici pe departe pe Badr Hari, cel care a fost suspendat din ring dupa lovituri asupra adversarilor cazuti la podea si a ajuns inclusiv la puscarie, dupa mai multe batai in barurile din Amsterdam.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies