TUN de 500 de milioane de euro dat de Real Madrid! GALACTICII nu vor mai juca pe Santiago Bernabeu

Real Madrid e aproape sa incheie cea mai mare afacere din istoria fotbalului! Astfel, pierderile de 602 milioane de euro anuntate nu vor mai conta!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 13:24
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 13:22

Spaniolii de la Marca anunta ca Real Madrid este aproape sa incheie "cea mai dramatica afacere financiara a unui club de fotbal din istorie"! Real Madrid va vinde numele stadionului pentru o suma intre 450 si 500 de milioane de euro pe 20 de ani.

Astfel, cei de la Real Madrid vor reboteza stadionul Santiago Bernabeu, urmand ca pana in 2034 sa-si schimbe denumirea. Tot ce mai trebuie facut este sa fie semnat contractul intre Real Madrid si IPIC (International Petroleum Investment Company), companie detinuta 100% de catre Abu Dhabi si condusa de membrii familiei regale.

Nu este cunoscut inca denumirea pe care o va avea stadionul, cei de la Marca speculand ca ar putea fi fie Santiago Bernabeu Abu Dhabi, fie Abu Dhabi Santiago Bernabeu.

Real o ia astfel pe urmele altor cluburi precum Arsenal, Manchester City sau Bayern care si-au vandut numele stadionului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!