TUN de 500 de milioane de euro dat de Real Madrid! GALACTICII nu vor mai juca pe Santiago Bernabeu

Real Madrid e aproape sa incheie cea mai mare afacere din istoria fotbalului! Astfel, pierderile de 602 milioane de euro anuntate nu vor mai conta!

Spaniolii de la Marca anunta ca Real Madrid este aproape sa incheie "cea mai dramatica afacere financiara a unui club de fotbal din istorie"! Real Madrid va vinde numele stadionului pentru o suma intre 450 si 500 de milioane de euro pe 20 de ani.

Astfel, cei de la Real Madrid vor reboteza stadionul Santiago Bernabeu, urmand ca pana in 2034 sa-si schimbe denumirea. Tot ce mai trebuie facut este sa fie semnat contractul intre Real Madrid si IPIC (International Petroleum Investment Company), companie detinuta 100% de catre Abu Dhabi si condusa de membrii familiei regale.

Nu este cunoscut inca denumirea pe care o va avea stadionul, cei de la Marca speculand ca ar putea fi fie Santiago Bernabeu Abu Dhabi, fie Abu Dhabi Santiago Bernabeu.

Real o ia astfel pe urmele altor cluburi precum Arsenal, Manchester City sau Bayern care si-au vandut numele stadionului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies