Real Madrid s-a aliat cu un GIGANT tehnologic pentru urmatorii patru ani! Ce suma au intrat in conturile detinatoarei Ligii

Real Madrid s-a aliat cu un GIGANT tehnologic pentru urmatorii patru ani! Ce suma au intrat in conturile detinatoarei Ligii

Real Madrid a batut palma cu Microsoft pentru un contract de sponsorizare pentru urmatorii patru ani! 

Florentino Perez a anuntat intelegerea cu Microsoft, gigantul IT american fondat de Bill Gates. Microsoft a vrut sa cumpere numele stadionului Bernabeu, dar a pierdut la negocieri cu arabii din Dubai.

Microsoft a platit insa 24 de milioane de euro pentru urmatorii patru ani si va furniza echipamente hardware si software campioanei europene in aceasta perioada.

Vestea vine la cateva luni dupa ce rivalii de la Barcelona au semnat contract de sponsorizare cu un alt gigant tehnologic, Intel, care plateste 25 de milioane de dolari pentru urmatorii cinci ani.

Perez nu a renuntat la ideea unui parteneriat pentru numele stadionului Santiago Bernabeu, pe care vrea sa-l modernizeze. Arabii din Dubai sunt favoriti in acest moment sa isi puna numele pe legendarul stadion al Realului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies