Spania

Perez i-a oferit un salariu URIAS lui Zidane pentru a nu se retrage! Ce raspuns a dat Zizou chiar dupa ultimul meci jucat la Real Madrid

Actualul antrenor al madrilenilor a primit o oferta colosala pentru a mai juca 2 sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 09:07
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 09:11

Zinedine Zidane a jucat ultimul meci pentru Real Madrid pe 7 mai 2006, contra lui Villareal, partida terminata la egalitate, 3-3. Fotbalistul a fost emotionat la final, iar Perez a vrut sa profite si i-a pus pe masa un contract de nerefuzat.

Zidane a stat pe ganduri, insa a refuzat in cele din urma, spunand ca trebuie sa puna punct acestui capitol. Cicinho, coechipierul mijlocasului francez de atunci a povestit toul.

"La meciul sau de retragere, Zidane a fost foarte emotionat. La fel eram si noi, pentru ca era o legenda care isi încheia cariera. Florentino Perez a venit in vestiar, ne-a felicitat pe toti, iar ce s-a intamplat dupa e de neuitat.

Robinho a glumit cu el si i-a zis <<Zizou a spus ca daca ii oferi un contract pe doua sezoane si salariu de 6,5 milioane de euro, atunci nu se retrage>>.

Toata lumea radea, dar Florentino era serios si a spus <<Daca vrei, aduc acum actele sa semnam>>. Zidane s-a gandit pentru un moment, s-a uitat si i-a spus <<Nu, nu. Nu mai vreau să continui>>", a dezvaluit Cicinho, pentru ESPN.

Modifică setările cookies