'Nu am vrut sa plec de la Real, el m-a obligat sa fac asta!' Reactia incredibila a unui jucator genial de 50 de mil

'Nu am vrut sa plec de la Real, el m-a obligat sa fac asta!' Reactia incredibila a unui jucator genial de 50 de mil

Transferul lui a surprins pe toata lumea. Nu banii au contat, ci insistenta tatalui, care a vrut neaparat ca afacerea sa aiba loc.

Mesut Ozil si tatal sau, Mustafa, au ajuns in fata instantei din cauza unei sume de bani pe care ultimul i-ar datora-o. Ozil si-a concediat tatal de la conducerea firmei de marketing pe care o detine. Neintelegerile dintre cei doi au inceput anul trecut, cand jucatorul s-a suparat rau pe tatal sau. Mustafa a fost cel care a facut tot posibilul pentru a-si convinge fiul sa plece de la Real pentru a semna cu Arsenal, lucru pe care fotbalistul nu si l-a dorit in niciun moment.

Daca banii au fost mai putin importanti pentru fotbalist, nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul tatalui. Mesut il suspecteaza ca a fortat negocierile tocmai pentru a-si atrage o suma consistenta in cont.

Transferat cu 50 de milioane de euro, Ozil nu a dat randamentul asteptat de Arsenal. Conform Marca, germanul de 26 de ani le-a spus prietenilor ca nu ar fi trebuit sa paraseasca Santiago Bernabeu pentru Premier League.

Citeste si:Real Madrid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies