Decizia luata de Cristiano Ronaldo in timp ce Messi dadea 2 goluri pe Emirates! "Vreau sa joc intr-un film la Hollywood"
Miercuri 24 Februarie 2016, 10:53

Decizia luata de Cristiano Ronaldo in timp ce Messi dadea 2 goluri pe Emirates! "Vreau sa joc intr-un film la Hollywood"

Portughezul Cristiano Ronaldo, starul mondial al fotbalului, a declarat ca "mai devreme sau mai tarziu" isi va face debutul intr-un film la Hollywood, insa doreste sa inceapa cu ''lucruri mici".

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Intr-un interviu acordat pentru site-ul marcii portugheze de imbracaminte Sacoor Brothers, atacantul lui Real Madrid a recunoscut ca il atrage ideea de a participa la o productie cinematografica in Mecca celei de-a saptea arte, Hollywood.

"De ce nu? Nu este obiectivul meu pentru moment, desi am avut cateva invitatii, insa agenda mea foarte complicata, cu antrenamente, jocuri si competitii, a facut sa fie dificil. insa nu am inchis usa, este un lucru care imi place", a precizat Ronaldo.

Portughezul a dezvaluit, totodata, care este marele scop al vietii sale: "Vreau ca numele de Cristiano Ronaldo sa fie etern, iar apoi sa treaca la copii mei. Acesta este obiectivul meu principal". Pentru aceasta, isi doreste sa poata evolua cat mai multi ani de acum inainte. "Ma simt un privilegiat sa fiu la acest nivel", a adaugat el.

Fotbalistul lusitan a afirmat, insa, ca nu doreste sa ramana in fotbal dupa ce va renunta la cariera de jucator, iar actoria pare sa fie una dintre optiunile care il atrag.

"Cred ca a fi actor este o meserie diferita, una frumoasa, dar si dificila. Sunt insa sigur ca, mai devreme sau mai tarziu, voi juca intr-un film. Nu am nicio indoiala. insa voi incepe cu lucruri mici, pentru a castiga experienta, iar apoi vom vedea. Viitorul este luminos", a mai spus CR7.6 comentarii
 • 24 2016
  Stefania Las cada el azi 3 si atunci ce o sa mai scrieti Barzasport?...
 • 24 2016
  Stra+luce+nthory+de+nord intr-un fel are dreptate . cu fotbalulu a cam terminat-o .mai bine sa se fwtta in cwr pe bani la fel de frumosi. ca si asa e un popo cunoscut...
 • 24 2016
  SACOOR BROTHERS ??? FIRMA LA CARE A DAT INTERVIU , KRAKANEL ??? SI CUM DE TRADUCE ??? LAKUR FRATILOR ???? hahahahahahahahahahahahahahahahaaha ..................KRAKANALDA , PENALDA .....PETARDA !!!!...
 • 24 2016
  HAHAHAHA+........ .....KRAKANEL ACTOR LA HOLLYWOOD ??? POATE ACTOR LA ...CASABLNCA !! CUM UNDE E CASABLANCA ??? IN MAROC .... IN FILME ICS-ICS-ICS , CU MAROCANUL ALA FIOROS !!! hahahahahahahahahaha .....KRAKANEL ACTOR ??? hohohohohohohohoho ...................MARE PROSTOVAN !!!!...
 • 24 2016
  zeet Poate juca in filmul....VIATA LUI ELTON JOHN..:)))))))...
 • 24 2016
  Sorell "iar apoi sa treaca la copii mei" - copiii mei, analfabetilor !!...
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT