Spania

500 days of Mourinho! Declaratia care nu il lasa sa accepte oferta din Portugalia: "Stii ca iarna tu esti vara noastra!" :)

Mourinho a ajuns ieri la 500 de zile ca antrenor al Realului! Spaniolii de la AS reiau filmul celor mai importante evenimente cu Mourinho pe banca. 500 days of...Mourinho!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2011, 11:03
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2011, 11:09

Mourinho a ajuns la Real pe 31 mai 2010. Ieri, 12 octombrie, a implinit 500 de zile ca antrenor al galacticilor. Perez a facut pentru Jose ce n-a facut pentru nimeni. Ultimele declaratii ale presedintelui de la Real spun totul: "Ca sa incetati sa il mai dati afara pe Mourinho, va spun ca atat timp cat eu voi fi presedinte aici nu se pune problema ca el sa plece vreodata. Mourinho ne-a deschis ochii. Ne-a aratat ce inseamna sa fii un antrenor genial. Este un domn, un tip curajos, este un model ca om, nu doar ca tehnician. 95% dintre fani il sustin neconditionat".

Mourinho mai are aproximativ 3 ani contract cu Real, timp in care vrea sa opreasca suprematia Barcelonei si sa faca Realul sa straluceasca mai tare decat a facut-o o echipa vreodata. Chiar de "ziua lui", antrenorul declara ieri: "Nu o sa ma opresc pana nu castig CL cu Real! Va fi al treilea trofeu CL cu o a treia echipa. Asa sigur imi voi scrie numele in istoria fotbalului".

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies