Secretul INCREDIBIL al lui Avicii a fost aflat dupa moartea sa! Ce facea cu zecile de milioane castigate din concerte
Duminica 29 Aprilie 2018, 10:14

Secretul INCREDIBIL al lui Avicii a fost aflat dupa moartea sa! Ce facea cu zecile de milioane castigate din concerte

Disparitia DJ-ul Avicii la doar 28 de ani a socat milioane de fani.
 

Mirror publica azi noi dezvaluiri despre suedezul care a ocupat ani la rand primele locuri in topurile mondiale cu piesele sale.

Tim Bergling avea o avere estimata la 80 de milioane de euro. Multi dintre banii sai au fost investiti in acte de caritate. In 2012, Avicii a donat veniturile unui turneu cu 27 de concerte din Stale Unite organizatiei caritabile Feeding America. A considerat insuficienta contributia sa, asa ca a mai scos din buzunar inca doua milioane de dolari. Un an mai tarziu, Bergling a dat un milion de euro asociatiei Radiohjalpen din Suedia, care lupta impotriva foametei. Dezvaluirea a fost facuta pe Twitter de Anna Hedenmo, sectetarul general al asociatiei.

Intr-un interviu acordat in 2013, Avicii a explicat de ce a hotarat sa-si doneze o mare parte din venituri.

"Dupa ce am inceput sa fac multi bani, am descoperit ca nu am nevoie de ei", a spus Bergling.

"Cand ai atatia bani de care nu ai nevoie, cel mai sensibil, uman si evident lucru pe care poti sa-l faci este sa-i ajuti pe cei care sufera", a argumentat artistul.

In 2017, Bergling a vorbit in mai multe situatii despre compaterea violentei si a traficului de persoane. A inclus mesajele campaniilor sale sociale si in clipurile pieselor Pure Grinding si For A Better Day. Conform presei din Suedia, Bergling a mai dat sume mari de bani pentru acte de caritate, insa a insistat ca donatiile sale sa nu fie facute publice.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Zapp
Prietenii au fost alaturi de el si de data asta, iar pentru Zapp totul a mers ca pe roate. A cucerit publicul inca de la prima runda iar acum a dat tot ce e mai bun

05:11
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Szilard Deak
Vine din viitor si e pregatit sa cucereasca traseul Ninja Warrior. Szilard Deak a facut orice pentru a-si indeplini misiunea in semifinala

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Remus Boroiu
Uriasul cu inima de copil, Remus Boroiu a facut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanta, bravo!

05:49
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Radu Itu
Fie ca pierzi sau castigi, important e sa ai stil sunt cuvintele care-l caracterizeaza pe Radu Itu. Fara emotii si plin de energie, designerul s-a inscris in lupta pentru un loc in finala. A reusit?

02:35
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Justin Musina
O clipa de neatentie sau o tehnica gresita te pot trimite in apa, dar cu toate astea, Justin s-a calificat pentru runda a doua.

02:02
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Ilka Kis
A demonstrat ca si femeile pot fi la fel de puternice ca barbatii. Ilka Kiss a luptat din greu pentru a ajunge la finalul traseului, insa?

03:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Dragos Lupsa
Cine nu l-a remarcat pe Dragos Lupsa? Cel mai tanar concurent de la Ninja Warrior care a reusit sa ajunga chiar si in semifinala. La doar 16 ani, tanarul a impresionat o tara intreaga

02:27
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Alexandru Munteanu
"Muntele Alexandru", asa cum l-au numit comentatorii, s-a descurcat cu brio la primele probe desi a suferit unele accidentari. Cum a facut fata traseului din semifiala?

04:28
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Maria Udrea
Interpretarea Mariei Udrea l-a facut pe Tudor sa o blocheze pe Irina. La doar 18 ani acesta a reusit sa impresioneze cu piesa Do it like a Dude.

10:21
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Stefania Roman
Stefania Roman a impresionat-o pe Irina inca de la inceput cu piesa Sympathique. A reusit sa starneasca curiozitatea si celorlati trei jurati?

04:28