Marti 23 Noiembrie 2010, 17:15

FOTO! Hagi-Lutu e tatic! Vezi primele imagini cu Ionut Andreas Lutu! Trimite-i aici un mesaj!


	FOTO! Hagi-Lutu e tatic! Vezi primele imagini cu Ionut Andreas Lutu! Trimite-i aici un mesaj!

Ionut Lutu a devenit tatic azi noapte! Ionut ANDREAS Lutu este numele baietelului!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Logodnica lui Lutu, Roxana, medic in varsta de 32 de ani, a nascut aseara un baietel de 2.6 kg, la Spitalul Judetean din Slatina. Cei doi sunt impreuna de 4 ani!

Lutu s-a invoit astazi de la scoala de antrenori, pentru a-l vedea pe Ionut Andreas Lutu.

"Maine trebuie sa-i de baut lui Aliuta, Sava si tuturor prietenilor mei", a spus Lutu.

Sursa: Gazetanoua.ro

Trimite-i aici un mesaj!

FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
6 comentarii
 • 5 2011
  SIMONA SA-I TRAIASCA
 • 24 2010
  andrei bv lutu.... ma bucur pentru tine si pentru voi... in sfarsit ti-ai transmis talentul mai departe.... toata stima pentru talentul incredibil al lui Lutu... nu ar fi trebuit sa pleci niciodata de la Craiova... esti cel mai talent..
 • 23 2010
  tase multa m...iu tarane
 • 23 2010
  bc sanatate si sa speram ca va vi viitorul capitan al universit. craiova dar sa semente la caracter cu maica sa sa sa mosteneasca talentu lu' taica su
 • 23 2010
  robert_fan stiinta sa ii dea dumnezeu sanatate,si sa nu ii placa manalele ca lui taicas-o,si sa fie viitorul capitan al craiovei si al nationalei.sa ti-l faca dumnezeu mare si sanatos IONELE si sa devina in viata ce iti doresti tu pt el.FORTA STIINTA.
 • 23 2010
  gheorghe hagi sper sa nu fie la fel de ratat ca ta-su!!
 • 24 2010
  andrei Gheorghe hagi...esti cam analfabet din punct de vedere fotbalistic...pe bune...daca ai sti ce talent a fost Lutu, iti garantez ca acum erai cu numele Ionut Lutu, nu Gheorghe Hagi... a fost foarte bun Hagi.. a scos lumea in strada prin driblinguri si goluri superbe... dar ca talent Lutu esti inegalabil... circumstantele l au indepartat de fenomenul fotbalului...prea multa bautura , muzica , lautari si toate cele... pentru ca altfel....el ar fi fost idolul tau... sa ai o seara faina !
Premierul Dăncilă pleacă miercuri în Israel, după scandalul mutării ambasadei la Ierusalim
BRAT