A crezut ca a castigat 1 milion de lire la pariuri! A sarbatorit o noapte intreaga! Ce s-a intamplat a doua zi

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2014, 13:46

	A crezut ca a castigat 1 milion de lire la pariuri! A sarbatorit o noapte intreaga! Ce s-a intamplat a doua zi

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby

Un barman de 19 ani din Anglia a crezut ca a castigat 1 milion de lire la pariuri. El a ales 14 meciuri pe care le-a ghicit, insa a completat gresit biletul.

Ultimul meci de care mai avea nevoie, era victoria lui Juventus. In minutul 59, Tevez marca golul decisiv pentru echipa sa, iar tot barul a inceput sarbatoarea.

"Eu nu am luat biletul cu mine ca sa nu il pierd. Cineva care era acasa s-a uitat pe meciuri si mi-a zis ca am castigat, asa ca am dat de baut la tot barul. A doua zi dimineata am mers sa ridic banii. Femeia a vazut meciurile bifate si mi-a zis ca ma felicita, dar nu are destui bani in agentie. Asa ca si-a sunat managerul de zona. Dupa m-am intalnit cu un prieten care mi-a zis ca biletul e gresit. I-am zis ca e nebun! Cand m-am intors la agentie, angajata imi spune 'Cred ca avem o problema'", a povestit tanarul.

Din pacate pentru el, atunci cand a completat biletul, a gresit unul dintre coduri, asa ca milionul de lire a ramas agentiei.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies