"Nu-mi vine sa cred ca suntem la jumate! Vreau sa dureze mai mult" Romania Activa s-a intors la Cluj dupa 1500 km! VIDEO

Oricine se poate alatura echipei Romania Activa! Inscrie-te chiar acum prin acest formular si ne vedem pe traseu! Hai s-o facem ROATA!

Echipa Romania Activa a revenit ieri la Cluj, dupa ce a strabatut mai bine de 1250 de kilometri din cel mai lung desen cu GPS-ul pe harta Romaniei. De la Oradea spre Cluj, ciclistii au primit si forte proaspete. Alti pasionati i-au insotit pana la Alejd.

"O surpriza foarte placuta din toate punctele de vedere sa vedem atatia ciclisti. Am intalnit oameni atat de faini, ne-au primit foarte frumos", au spus rutierii nostri la unison.

Dupa atata pedalat, sutele de kilometri li se par floare la ureche ciclistilor din echipa Romania Activa: "Kilometrii curg de la sine. E chiar in regula, frumos, usor, nu avem probleme cu oboseala".

Ba chiar ca n-ar mai vrea ca maratonul sa se termine.

"Nu-mi vine sa cred ca ma aflu la jumatate, vreau sa dureze cat mai mult", spune si Ruxandra Bunea.

La Cluj, biciclistii au avut parte si de o surpriza. Momentul i-a impresionat. Ar reveni cu totii oricand in Ardeal

"Oamenii sunt calzi, primitori, Ardealul e mirific", a spus si Cristi Soare.

Drumul ii poarta astazi pe ciclistii care promoveaza Romania Activa pana spre Lungesti. Maine, acestia vor ajunge la Abrud.

Oricine se poate alatura echipei Romania Activa! Inscrie-te chiar acum prin acest formular si ne vedem pe traseu! Hai s-o facem ROATA!

Citeste si:Romania activa
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies