Rasturnare de situatie in cea de-a doua zi la Red Bull Romaniacs. Vestea primita de campionul din 2012 in urma cu cateva momente!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2013, 16:52
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2013, 16:56

Campionul Graham Jarvis e socat! Uite ce a patit

Rasturnare de situatie la Red Bull Romaniacs, in cea de-a doua zi de off road. Campionul de anul trecut, Graham Jarvis e devastat! A termint primul traseul celei de-a doua zile si credea ca a castigat. Insa l-a tradat GPS-ul. Jarvis s-a ratacit si a deviat prea mult de la traseu. A pierdut chiar si podiumul. Pustiul cu nume celebru, Jonny Walker a devenit castigator, urmat de spaniolul Alfredo Gomes si de Andreas Lettenbichler.

A doua zi a raliului Romaniacs i-a purtat pe motociclisti prin muntii Parang, pe un traseu de aproape 200 km, de la Sibiu la Petrosani. A fost mai usor ca-n prima zi de offroad, unde natura a castigat toate bataliile.

Campionul mondial la enduro, Ivan Cervantes a abandonat deja, dupa ce s-a accidentat. Pana si castigatorul de anul trecut a fost aproape sa cedeze. “A fost cel mai greu traseu pe care l-am facut vreodata”, spune Jarvis. “Unele sectiuni mi-au placut, dar spre final voiam doar sa termin, nu-mi mai pasa de nimic”, s-a plans britanicul, care a si avut nevoie de ajutor, pentru prima data in cariera lui. “La un moment dat tipam ca o fetita dupa ajutor”, se amuza Graham Jarvis.

Muntele i-a ingenuncheat pe concurentii de la clasa Pro. Pentru restul a fost mai usor. Romanul Gyenes a terminat pe 4 prima zi. Nu toti concurentii au avut noroc. Singura romanca din concurs, Sorina Sandu si-a rupt un deget. Chiar si asa e pe primul loc la fete. Doar 3 concurente au avut curajul sa participe anul asta la Romaniacs.

A treia zi de raliu va aduce si cel mai lung traseu pentru concurenti. Red Bull Romaniacs se termina sambata cu urcarea imposibila de pe dealul Gusterita, de langa Sibiu.

Sursa foto: www.redbullromaniacs.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!