Renovările, sport național la români. Nu uitați de ofertele la ușile de garaj secționale de la Alexiana (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 13:52
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 13:55

Se știe că România este țara proprietarilor - peste 90% sunt proprietari de drept și nu preferă chiria. Mai mult chiar, fac din renovări și amenajări un sport național. 

Vara este timpul perfect pentru a completa cu câte o dotare sau pentru a mai repara câte ceva. Scopul? Să ne bucurăm de confort sporit în propria locuință. Ei bine, nici de garaj nu uitați. 

Știați că sunt oferte la usile de garaj sectionale de la Alexiana? La orice comandă de minim o ușă de garaj, beneficiați de un cadou și anume un rulou exterior, din aluminiu. De altfel, acestea sunt două dintre produsele cu care acest furnizor se remarcă. 

Garaj alipit de casă, spațiu îngust sau arhitectură deloc comună? Nici problemă, ușa secțională este potrivită  

Este greu de găsit o ușă de garaj care să se potrivească spațiului? Nu și dacă descoperiți portofoliul de produse Alexiana. Cu siguranță ați mai auzit de tipologia aceasta de uși de garaj; totuși, ceva aparte sunt cele de la acest furnizor. Sunt garantate calitativ, au garanție extinsă de până la 11 ani, având numărul de deschideri și închideri, contorizat. 

De asemenea, se remarcă prin umplutura de spumă densă, care asigură izolare termică și fonică. Mai mult decât o ușă de garaj, asigură o închidere etanșă, care elimină pierderile de căldură din interior.

Le găsim disponibile în culori diverse, pot fi dotate cu accesorii și sisteme opționale. Sunt versatile, întrucât se potrivesc de minune atât la un garaj rezidențial, cât și la cele industriale. Pot fi proiectate în dimensiunea dorită. Cel puțin la Alexiana oferta este una personalizată. 

Ghidul de comandă a unei uși de garaj secționale, pas cu pas 

Spre deosebire de cei care aleg o ușă oarecare și caută soluții la fața locului când vine vorba de montaj, în cazul ofertei de la acest furnizor lucrurile stau diferit. Oferta solicitată va fi una personalizată, prin urmare, o echipă tehnică se deplasează la fața locului și face măsurătorile necesare, gratuit. 

Gratuit veți primi și soluții tehnice, precum și transportul. De la aceeași echipă puteți solicita toate serviciile conexe, de la montaj la service și mentenanță. De altfel, prima verificare tehnică, necesară la doi ani de la montaj, este gratuită. 

Termenul de execuție este de 7-14 zile. Adică ușor de tolerat. De toate aceste servicii vor avea parte toți clienții, indiferent din ce oraș sunt. Echipe tehnice disponibile pentru deplasări pe teren sunt în toate orașele țării. Mai mult decât atât, vă puteți folosi de pagina destinată calculatorului virtual pentru a solicita o ofertă de preț. 

Ușa de garaj este decizia de care va depinde confortul vostru de acum și peste ani. Dotată cu sistem automat, pentru deschidere rapidă și lină, aceasta trece cu brio și testul timpului. E timpul să vă convingeți de asta - alexiana.ro - acesta este portalul unei pot fi descoperite proiecte duse la capăt și cum arată finalul. 

Contact:

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Sursa foto: alexiana.ro 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!