Preliminarii Euro 2012

Mutu si-a personalizat TELECOMANDA pentru Euro! Lucescu si Piti arunca toate schemele la GUNOI! Cei 3 vinovati pentru DEZASTRUL din preliminarii:

Romania 2-2 Belarus | Romania schimba obiectivele de calificare dupa fiecare turneu ratat. Euro 2012 se vede la TV, la fel ca Mondialele din 2002, 2006 si 2010 sau Europeanul din 2004.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2011, 15:00
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2011, 15:00

Razvan Lucescu n-a putut sa valideze contractul semnat dupa a doua demitere a lui Piturca. Astepta sa-si treaca Euro in CV, dar a plecat dupa singurul rezultat important pe care l-a scos in preliminarii, 3-0 cu Bosnia.

Mutu i-a lasat 10-le lui Florescu dupa accidentul 'Sibutramina', iar Piturca n-a incercat sa bata Franta pentru ca Romania sa mai aiba motive sa spere.

www.sport.ro iti spune de ce Lucescu Jr, Mutu si Piturca sunt vinovati de ratarea calificarii la Euro 2012! Tu pe cine ai include in top?

1. Razvan Lucescu. A promis ca merge la Euro alaturi de Romania. Nu a reusit sa-si tina cuvantul si a plecat din 'lumea a treia' pentru o provocare europeana, la Rapid. Fostul antrenor al nationalei a creat un sentiment de complicitate dupa rezultatele obtinute impotriva intereselor Romaniei. N-a parut ingrijorat nici la finalul partidei cu Albania (1-1) de la Piatra Neamt, nici dupa infrangererile din Franta (2-0) sau Bosnia (2-1). A fost sigur ca va fi salvat de interpretarea originala pe care a dat-o jocului ultradefensiv. Dupa schimparea filosofiei tactice, a obtinut singurul rezultat important din intreaga campanie: 3-0, in Giulesti, cu Bosnia.

2. Adrian Mutu. A obisnuit nationala sa fie salvata de golurile lui, dar a socat Romania in cele mai nepotrivite momente. Mutu poate sa bata fara efort recordurile pentru care Hagi a alergat o cariera in galben. AM10 e cel mai sigur pariu pentru gol si putea fi cel mai important jucator trimis de Romania in Vest daca nu si-ar fi amestecat ordinea prioritatilor. L-a lasat pe Lucescu fara idei in atac la meciurile din startul preliminariilor, apoi a revenit pentru a rezolva problema tricoului cu 10, ascuns pe spatele lui Florescu. Prea tarziu!

3. Victor Piturca. A vrut sa salveze a treia oara nationala. A acceptat postul care nu-l mai interesa pe Razvan Lucescu si a creat impresia ca 2012 nu e un obiectiv imposibil. In gazonul impiedicat de pe National Arena, a facut 0-0 cu Franta, intr-o partida care nu-i gaseste niciun repros in primele 75 de minute. Poate fi acuzat energic pentru ultimul sfert de ora, in care Romania a acceptat fara lupta ideea ca nu va merge la Euro. A tras de timp si a incheiat in fluieraturi un meci pe care l-a inceput cu zeci de milioane de suflete alaturi.


Modifică setările cookies