Opinii

"Ofensiv! Cu tupeu! Cu placere de fotbal!" Bogdan Hofbauer, despre ce a castigat Astra dupa meciul din Belgia

Doare! Tare!! Frustare - nimic nu poate defini mai bine starea de spirit de dupa eliminarea Astrei in Belgia. Si eliminarea Romaniei din Europa...

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2017, 10:06
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2017, 10:41

Sentimentul general dupa dubla Astra - Genk e ca belgienii nu au fost mai buni. Dar au mers mai departe. Si asta doare. Astra a aratat intr-un fel cum nu am mai vazut de mult la echipele romanesti in Europa. Dar a ramas acasa. Si de asta doare.

Ofensiv! Cu tupeu! Cu placere de fotbal. Cu stiinta fotbalului. Astra s-a prezentat ca o echipa in fata careia trebuie sa te inclini. Si daca nu ploua asa tare, chiar sa-ti dai jos palaria. Astra arata ca o echipa castigatoare. Dar ce urat e cand nu se intampla.

Simtind miros de bani, patronul Niculae s-a dat iar pe langa echipa. Prea tarziu. Astra a cedat si pentru ca jumatate din echipa a vandut-o el la pret de solduri. Si pentru ca nu si-a platit la timp jucatorii si i-a facut sa se simta ca niste sclavi. A pozat insa in deontolog si l-a amendat pe Sumudica cand a injurat Steaua. Unicul moment cand a ars-o cu imaginea echipei. Si i-a facut pe jucatori sa se simta si mai umiliti.

CITESTE TOT TEXTUL AICI

Modifică setările cookies