Bogdan Hofbauer, despre Astra 1-2 Dinamo: "Nu am chef azi. De fotbal"

Bogdan Hofbauer, despre Astra 1-2 Dinamo: "Nu am chef azi. De fotbal"

Fata de alte sporturi, in fotbal nu exista conceptul de abandon. Nu te poti retrage, nu poti arunca prosopul, nu poti iesi in decor! 

Cand iti merge prost, exista o singura continuare: sa pierzi. Asta stiu toti cei care se apuca de fotbal si il continua ca profesionisti. Problema e cand ajung profesionisti si cei cu spirit de amatori.

Sumudica a spus dupa meciul pierdut cu Steaua ca nu-l mai intereseaza campionatul, ca ii ramane doar cupa, iar in campionat nu ii va mai baga pe titularii clasici. Pe fata, fara alte ocolisuri. Ce simplu i se pare. Nici o urma de respect! Pentru meseria lui, pentru competitie, ce sa mai vorbim de adversari?! Consecintele sunt grave. Atat de grave incat ar putea afecta numele campioanei. Numele viitoarei campioane!

Omul care a folosit metafora clatitei pentru a spune despre el ca este cu doua fete s-a victimizat pentru a nu stiu cata oara spunand ca despre echipa lui apar in presa mai putine informatii decat despre a celor cu suporteri mai multi, a celor cu traditie mai mare in fotbalul din Romania.

El, Sumudica! Chiar omul care spune ca nu-l mai intereseaza campionatul, adica fotbalul. Despre Pierre de Coubertin, de exemplu, se vorbeste de peste o suta de ani, dar Sumudica trebuie sa inteleaga ca e vorba de omul care a nascut expresia "Ai castigat? Continua! Ai pierdut? Continua!" N-ar strica sa inteleaga si sensul acestei vorbe.


Citeste continuarea pe Hoffi.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce a fost trimis în judecată Liviu Dragnea de DNA în urma întâlnirii din 2017 cu Donald Trump
BRAT
Modifică setările cookies