"Tocmai a primit o oferta sa preia nationala Romaniei!" Italienii anunta cine este selectionerul de la Euro dorit de Burleanu

"Tocmai a primit o oferta sa preia nationala Romaniei!" Italienii anunta cine este selectionerul de la Euro dorit de Burleanu

10 iulie este data la care Razvan Burleanu va anunta numele noului selectioner.

Publicatia italiana calciomercato.it anunta astazi ca antrenorul Italian Gianni De Biasi a fost contactat de FRF pentru a prelua nationala Romaniei.

De Biasi e chiar omul care ne-a trimis acasa de la Euro. Este in continuare sub contract cu federatia albaneza, dar italienii scriu ca are de ales din mai multe variante.

"A fost ofertat de federatia ucraineana si federatia romana, dar are si varianta de a continua la nationala Albaniei", scrie calciomercato.it.

Gianni De Biasi a calificat in premiera nationala Albaniei la un turneu final, iar parcursul echipei a fost foarte apreciat de suporteri - 3 puncte si locul 3 in grupa Romaniei.

Italianul De Biasi are 60 de ani si inainte de a prelua nationala Albaniei, in 2011, a mai antrenat la Modena, Brescia, Levante si Torino.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies