Rosu direct Puscas! Arbitrul nu l-a iertat dupa un fault degeaba la mijlocul terenului! A urmat dezastrul pentru nationala

George Puscas a fost eliminat in minutul 78, dupa ce a intrat cu talpa sus la un adversar.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 20:42
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 20:56

Arbitrul leton n-a stat la discutii. Desi ii putea da al doilea galben, centralul a scos cartonasul rosu si l-a eliminat direct pe Puscas!

Dupa ce Romania a ramas in 10, a venit dezastrul. Armenii au punctat de doua ori si au intors scorul in favoarea lor, la 3-2!

  • Rosu direct Puscas! Arbitrul nu l-a iertat dupa un fault degeaba la mijlocul terenului! Ce a facut

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!