Nationala

PENNY a lansat mascota SuporteRO, care susține Echipa Națională de Fotbal a României (P)

Un câine Ciobănesc Carpatin este noua mascotă care va susține Echipa Națională a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:39
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:50

Lansarea mascotei face parte din campania SuporteRO, inițiată de PENNY în cadrul parteneriatului cu Federația Română de Fotbal din dorința de a le dedica experiențe și produse speciale tuturor susținătorilor fotbalului românesc.

Ciobănescul Carpatin este simbolul național ales de sponsorul principal al Echipei de Fotbal a României pentru a-i susține pe tricolori și pentru a marca implicarea PENNY în promovarea acestui sport

„Trebuie să recunoaștem că fotbalul are această calitate importantă de a apropia oamenii și de a-i încărca cu emoții intense. Oamenii se atașează de o echipă de fotbal – de un club, de Echipa de Națională sau pur și simplu de echipa din localitatea lor - și ajung să asocieze această apartenență cu o formă de loialitate, de reprezentare, ba chiar patriotism. Ei bine, mascota SuporteRo exact asta marchează – apropierea, emoția și pasiunea pentru fotbal”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY România.

Prin mascota SuporteRO, tricolorii vor avea mereu suporterii alături de ei, căci noua mascotă reprezintă fiecare inimă de român ce bate pentru Echipa Națională la fiecare meci.”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal.

Ciobănescul Carpatin face parte din familia SuporteRO, un proiect lansat de PENNY România din dorința de a dedica experiențe și produse speciale tuturor susținătorilor fotbalului românesc. SuporteRO este prima marcă proprie realizată de PENNY în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF). 

Mascota SuporteRO se adresează susținătorilor fotbalului românesc și jucătorilor de fotbal de toate vârstele. La fel și produsele din această gamă, care vor ajunge la 70 de sortimente până la finalul anului și vor acoperi diverse categorii: băuturi nealcoolice (ape cu vitamine, băuturi izotonice, băutură energizantă), o mare varietate de snackuri, accesorii pentru fani, produse pentru petreceri în aer liber, echipamente sportive, etc.

Modifică setările cookies