"Numai impreuna suntem puternici!" Mesajul lui Daum pentru fanii romani! Neamtul a fost prezentat LIVE la ProTV

"Numai impreuna suntem puternici!" Mesajul lui Daum pentru fanii romani! Neamtul a fost prezentat LIVE la ProTV

Germania - Franta, a doua semifinala de la EURO, e azi, ora 22:00, la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Daum a fost validat astazi in Comitetul Executiv si este noul selectioner al nationalei. Acesta avea deja un mesaj pregatit pentru fani, care a fost postat de FRF imediat dupa ce Daum a trecut de CEx.

"Numai impreuna suntem puternici. Vrem sa raspundem pe teren tuturor dorintelor si asteptarilor pe care fanii romani le aduc cu ei la stadion, astfel incat fiecare fan sa poate spune: "cei din teren indiferent ca e vorba de jucatori, antrenori, staff, au dat totul pentru noi, pentru Romania". Daca vom reusi sa facem asta, atunci vom construi o comunitate puternica impreuna cu fanii si ne vom putea bucura impreuna de mari succese. Suporterii fotbalului romanesc merita tot efortul, iar aceasta este misiunea noastra.", au fost primele cuvinte ale lui Christoph Daum.

Acesta va prelua nationala imediat dupa mandatul lui Iordanescu si va juca prima data in grupele de calificare pentru Mondialul din Rusia, din 2018, acolo unde Romania le are ca rivale la calificare pe Polonia, Danemarca si Muntenegru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies