"Nu e potrivit Mirel Radoi! Cum sa fie daca a mancat trei batai?!" Gigi Becali s-a INTORS cu un ATAC DUR la selectionerul Romaniei: "Nu poti incepe fara astia 4!"

Gigi Becali a vorbit din nou despre fotbal dupa o pauza de doua luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2020, 12:30
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2020, 13:29

Finantatorul ros-albastrilor a mers la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi reabilitat, la 7 ani de la decizia care l-a trimis in inchisoare. 

Patronul FCSB a fost intrebat de meciurile nationalei si a criticat dur deciziile luate de Mirel Radoi, care nu i-a convocat la nationala mare pe cei mai buni jucatori ai sai de la echipa. 

"La nationala Romaniei o sa am si eu si Hagi probabil grija, ca sa existe. Aia e nationala? Tanase e cel mai bun jucator din Romania la ora asta si nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 

In 11-le ideal e Tanase primul, pui Tanase, Man, Coman, Olaru. Fara astia patru nu poti incepe, altfel iei bataie de la toti. Daca incepi fara Tanase, nu ai ce juca, e numarul 1. 

Mirel Radoi nu e potrivit, cum sa fie potrivit, daca a mancat trei batai? Ce zici? E finul meu si il iubesc, dar daca iti iei 3 batai? 

Daca mananci 3 batai, ce sa faci? Daca tu incepi fara Tanase, nu ai ce sa joci!", a spus Gigi Becali. 

Modifică setările cookies