"Ne doare infrangerea. Vreau sa plec in concediu, Burleanu decide daca mai raman!" Iordanescu a gasit doi vinovati dupa 0-1 cu Albania

Romania termina Euro pe locul 4 in grupa, cu o umilinta, 0-1 cu Albania. 

"Ne doare infrangerea, ne-am dorit sa castigam, am facut tot ce am putut sa facem asta. Albania nu mai e cea de pe vremea mea, a lui Dobrin sau Dumitrache. Am jucat bine 30 de minute, am facut o eroare la Matel in banda stanga si am primit un gol la care nu ne asteptam, dintr-o alta greseala, in minutul 44. Ne-am creat oportunitati in repriza a doua, am avut doar o ocazie, bara lui Andone. Mi-e greu sa le reprosez ceva jucatorilor, si-au dorit dar atat au putut. Jucatorii nostri trebuiesc luati cu probleme lor individuale, sunt 8 jucatori fara contracte, nu au un viitor sigur, dar nu uitati ca in fotbal conteaza prezentul. Albania are 21 din 23 de jucatori care joaca in strainatate.", a spus Iordanescu dupa infrangerea cu Albania, 0-1.

E ultimul meci al dumneavoastra?
Iordanescu: E interesanta intrebarea, v-as ruga sa i-o puneti lui Burleanu. Eu vreau sa plec in concediu. 

Am obtinut doar un punct...
Iordanescu: E adevarat ca am obtinut doar un punct, dar am dat 2 goluri, sunt echipe care au pierdut la 2-3 goluri diferenta. A fost o performanta ca am fost aici. Ca ne-am fi dorit mai mult asta e altceva.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies