Iordanescu, nemultumit de jucatorii intrati pe parcurs, dar si de Alibec: "Se vede ca unii nu prea au jucat". Ce a spus despre problema banderolei

Iordanescu, nemultumit de jucatorii intrati pe parcurs, dar si de Alibec: "Se vede ca unii nu prea au jucat". Ce a spus despre problema banderolei

Romania 1-1 RD Congo, dupa un meci dezamagitor al echipei nationale disputat la Como, in Italia. Romania nu a fost capabila sa inchida meciul, iar Bokila, fostul atacant al Petrolului, a egalat pe final. Anghel Iordanescu a vorbit la final.

"Consider ca am facut o prima repriza buna, in care am avut initiativa si am incercat sa controlam prin posesie. 

Trebuia sa incheiem meciul la fazele pe care le-am avut si sa nu luam gol pe final. 

Am facut o repriza secunda mai putin buna. Schimbarile pe care le-am facut nu au adus ce asteptam.

Trecerea banderolei pe bratul lui Chiriches este decizia mea. Am incercat sa-l las pe Rat sa se concentreze, pentru ca el vine dupa o absenta. Imi doream ca el sa aiba responsabilitatea propriului joc, nu al intregii echipe. Totodata, mi-am dorit sa-l responsabilizez pe Chiriches.

Din discutiile cu Cordoba am inteles ca el nu poate veni mai devreme de 31, asa cum spune regulamentul UEFA

Eu sper ca jucatorii care evolueaza in strainatate sa-si intre in ritm, pentru ca s-a vazut ca unii sufera la acest capitol. S-a vazut ca unii nu evolueaza constant.

Pe Alibec vreau sa-l vad in continuare, sunt convins ca poate mai mult, sunt convins ca poate trage echipa dupa el. Astazi, la primul sau meci ca titular, putea sa ne ofere mai mult", a spus Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale, dupa meciul Romania 1-1 Congo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies