Hagi critica reactiile de dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: "E gresit din start sa iti propui locul 2!"

Romania este in grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta in drumul spre Euro 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2018, 18:46
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2018, 18:56

Romania a picat in grupa cu Spania, Suedia si Norvegia si vocea majoritatii a anuntat un obiectiv greu de atins, dar totusi realizabil: "Ne batem pentru locul 2 in grupa!"

Gica Hagi spune ca mentalitatea este gresita din start. "Romania trebuie sa isi propuna sa castige grupa", spune Hagi.

"Nu e bine sa iti propui locul doi niciodata, din start, mental, te-ai dus pe o linie care nu e buna. Sa iti propui obiectivul cel mai mare, doar atunci poti sa progresezi, sa faci performanta, cand ai obiective indraznete."

"Obiectivul, care este? Obiectivul este calificarea, nu? Atunci, trebuie sa faci orice e posibil pentru a te califica, sa iei fiecare meci in parte, sa te duci sa-l castigi, sa scoti cat mai mult posibil de la fiecare meci, indeplinindu-ti obiectivul. Mi-a placut ce a scris Lobont, nu locul 2, nu sa ne luptam pentru locul doi, nu cred ca e mentalitate asa cum trebuie sa vorbesti din start de locul doi."

"Asta nu inseamna ca excluzi valoarea si puterea unei nationale sau unei echipe precum e Spania. Adversarii sunt buni si periculosi, au si ei valoarea lor, dar depinde foarte mult in viata de tine. Depinde de tine sa iti atingi obiectivul, tu faci rezultatul, tu impingi in acea directie", a spus Hagi la conferinta de presa de azi.

Viitorul joaca miercuri cu Gaz Metan, de la ora 17:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!