Echipa Nationala Daniel Pancu tobosari Nationala Daniel Pancu

EXCLUSIV Daniel Pancu a găsit o posibilă explicație pentru jocul slab al României cu Islanda: „Mă lua somnul cu toboșarii din tribună!”

România are nevoie ca Macedonia de Nord să se încurce cu Islanda pentru a mai avea o șansă de a obține locul doi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 10:47
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 10:58

România a obținut doar o remiză cu Islanda, 0-0, în meciul disputat pe stadionul Ghencea, iar șansele tricolorilor de a-și asigura locul pentru barajul de calificare al Campionatului Mondial 2022 s-au redus considerabil. Elevii lui Rădoi au nevoie de ajutorul nordicilor, care trebuie să o împiedice pe Macedonia de Nord să obțină victoria în ultimul meci.

Daniel Pancu este de părere că jocul modest al tricolorilor a fost și din cauza toboșarilor aduși de FRF. Cotumați în ciobănești carpatini, într-un stadion gol, noile nascote ale echipei naționale au avut câte o tobă pentru a însufleți atmosfera.

  • Daniel Pancu

Nu știu cine a avut ideea cu toboșarii din tribună. Mă lua pe mine somnul. Ritmul în care se băteau tobele alea a dat ritmul jocului României. Erau trei căței. Credeți-mă, era un factor foarte important. Nu poți să vii în ritmul ăla de vals la fotbal. Cine a fost cu ideea cu tobele, trebuia să îi verifice înainte să vadă cum bat tobele”, a declarat Daniel Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

De asemenea, Daniel Pancu nu a înțeles lipsa de reacția și motivație a jucătorilor lui Rădoi, într-un meci capital pentru obținerea biletelor pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

M-a surprins timiditatea jucătorilor noștri. Stanciu, Răzvan Marin care au marcat o grămadă de goluri de la distanță, s-au eliberat de atâtea ori și au preferat să dea pasă. Șutul de la distanță era elementar cu o apărare supra aglomerată. 

Foarte slab jocul, nu au primit cartonașe galbene. La un meci decisiv se intră cu cuțitul între dinți, înseamnă că nu meriți. Contra unei echipe tinere joci cu agresivitate, să te simtă de la început că nu au nicio șansă”, a specificat Daniel Pancu.

Clasamentul Grupei J  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!