Cea mai tare declaratie a lui Iordanescu dupa umilinta cu Albania. "Nu faci performanta cand mananci la 10 jumate seara" :))

Cea mai tare declaratie a lui Iordanescu dupa umilinta cu Albania. "Nu faci performanta cand mananci la 10 jumate seara" :))

Romania a terminat Euro cu 2 infrangeri si un egal.

Iordanescu nu a constientizat deloc umilinta la care a fost supusa Romania in meciul cu Albania, terminat cu victoria albanezilor dupa aproape 7 decenii. Acesta a declarat ca asteapta sa plece in concediu imediat dupa meci, considerand ca nu a fost o rusine ce s-a intamplat pe teren, ci "doar" o infrangere.

Selectionerul a incercat sa gaseasca scuze dupa meci, de la starea fotbalului romanesc, la lipsa jucatorilor care sa evolueze la echipe tari in strainatate si pana la cina luata de jucatori cu o zi inainte. Fotbalistii au mancat dupa 10 seara, iar asta dauneaza grav performantei, spune Iordanescu:

"A fost un turneu greu, in care a fost nevoit sa avem o zi lunga cu deplasarea de la Paris, cu schimbarea programului de antrenamente, de conferinte, lucru care a determinat la un momentdat ca jucatorii nostri la 10 si jumatate seara sa ia cina, lucru nenormal pentru performanta, pentru o echipa care a doua zi urma sa joace un meci extrem de important.", a spus Iordanescu dupa meci, la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies