Atac dezlantuit dupa infrangerea cu Islanda! "E faliment total! A nenorocit fotbalul romanesc!" FRF, tinta exploziei de FURIE: "Karatistul, vulcanizatorul si Burleanu sa plece!"

Atac dezlantuit dupa infrangerea cu Islanda! "E faliment total! A nenorocit fotbalul romanesc!" FRF, tinta exploziei de FURIE: "Karatistul, vulcanizatorul si Burleanu sa plece!"

Florin Prunea, fostul portar al echipei nationale din perioada Generatiei de Aur, a avut una dintre cele mai dure iesiri de dupa Islanda 2-1 Romania.

Fostul portar al echipei nationale pune rezultatele negative din fotbalul romanesc pe seama FRF-ului si cere demisia conducerii.

Prunea nu a ezitat sa critice regula U21, despre care spune ca nu a adus niciun beneficiu si a falimentat fotbalul din Romania:

"Este rezultatul unei politici falimentare a FRF, care a mintit tot fotbalul romanesc cu regula U21. Acum s-a vazut realitatea si rezultatul acestei reguli. Presedintele federatiei ne-a mintit ca vrea sa creasca jucatori tineri, iar noi convocam fotbalisti straini. Daca suporterii nu iau atitudine, ne meritam soarta si ne vom face de ras in continuare! 

Burleanu trebuie sa plece, sa-si dea demisia! Trebuie sa-si depuna mandatul! Nu pot sa inteleg oamenii politici care l-au pus acolo. S-a terminat. E faliment total. A nenorocit fotbalul romanesc. Vedem ca nu avem fundasi laterali, pentru ca antrenorii romani nu folosesc tineri pe acele posturi, pentru ca ar risca prea mult. 

Actualii conducatori erau slabuti cand au venit la FRF, acum sunt rotofei, au masini, s-au imbogatit. Karatistul, vulcanizatorul (n.r. Prunea se refera la Radu Visan, secretar general, si Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct) si Burleanu sa plece! Au nenorocit fotbalul romanesc!", a fost reactia furioasa a lui Prunea, pentru Gazeta.

Florin Prunea: "Mirel Radoi este un antrenor foarte bun!"

 

Fostul portar a sarit in apararea selectionerului dupa barajul pierdut cu Islanda si il sfatuieste sa-si continue munca:

"Ii va fi foarte greu lui Radoi sa remonteze echipa nationala, dar trebuie sa mearga mai departe, sa-si continue munca, pentru ca este un antrenor bun. Repet, e nevoie de un proiect de salvare a fotbalului romanesc", a mai spus Prunea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o conferinţă de presă. Critici la adresa Prefectului Capitalei
BRAT

Modifică setările cookies