Nationala

"As fi vrut sa fie un vis! Ma rugam sa se termine si sa nu luam mai multe!" Cum explica Moldovan umilinta cu 8-0 din Germania

GERMANIA U21 8-0 ROMANIA U21 | Viorel Moldovan a suferit cea mai mare umilinta din cariera, pe banca nationalei de tineret a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 22:29
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 22:39

Romania a fost calcata in picioare de panzerele nemtilor. 8-0 s-a terminat ultima partida din campania de calificare pentru Euro 2015. Romania va sta acasa, stia asta inca de dinainte de meci.

"Nu ma asteptam la un asemenea scor. Cred ca pana la urma orice abordare tactica aveam astazi, tinand cont de ce am vazut la nationala Germaniei ne era foarte greu. Noi nu am reusit sa legam jocul. Acum inteleg de ce Germania e campioana mondiala. Important e sa ramanem calmi, echilibrati. E un rezultat foarte aspru si as fi vrut sa fie un vis, un cosmar pentru noi si pentru acesti tineri jucatori. E o diferenta totusi, un alt nivel. Ne-a fost greu, chiar foarte greu. Pentru prima data ma rugam sa se termine jocul si sa nu luam mai multe goluri. Le cer scuze suporterilor romani in numele echipei. Trebuie sa ne asumam acest rezultat"

"Incerc sa ma linistesc. Nu vreau sa fac anumite aprecieri in acest moment la cald. Asta e realitatea: a fost o diferenta enorma intre noi si Germania. Am luat mai mult decat un dus rece. Dar trebuie sa ne ridicam, nu avem ce face. Vor fi multe lucruri de analizat. Stiu ce am de facut. Imi pare rau de diferenta mare de goluri. Este o lectie severa din care trebuie sa invatam", a declarat Moldovan la Dolce Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies