A inceput sa isi cucereasca criticii? "Cand a venit la nationala am spus ca nu va reusi. M-am gandit mai bine dupa meciul cu Armenia" VIDEO

Vezi VIDEO cu toata interventia lui Lita Dumitru, la Sport.ro

Meciul cu Armenia: "Am castigat categoric. Se mai intampla din cand in cand sa mai face cate una cu echipe modeste. Atunci cand a venit Daum la national am spus ca nu are de unde sa faca echipa si cum sa cunoasta jucatorii. M-am gandit dupa rezultatul asta, a stat prin Germania atata timp, acolo exista antrenori buni, reguli, ca un antrenor ca el sa vina sa antreneze in Romania... am auzit ca face antrenamente frumoase. E pe drumul cel bun, ma bucur ca a reusit sa castige de maniera aceasta".

Debutul lui Razvan Marin: "E un jucator de mare talent, e mai talentat decat taica-su, e un copil foarte bun, cred ca nu o sa mai iasa. Loveste bine mingea, are calitati deosebite, nu cred ca a gresit 3 pase, e mare lucru pentru un mijlocas, a dat si gol! Nu e o surpriza, loveste bine mingea, l-am avut la juniori la lot, la inceput a fost putin indisciplinat dar apoi a devenit jucator de baza."

Rotariu numar "10"?: "Nu poate fi decar, dar jucator de banda ca la Dinamo poate fi. De 25 de ani spun ca avem talente dar nu avem antrenori, mai ales la copii si juniori."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies