VIDEO Cum e sa conduci un Lamborghini de peste 300.000 de euro in fiecare zi? Reactiile surprinzatoare ale oamenilor

Un milionar din New York a filmat reactiile oamenilor de pe strada atunci cand isi scotea masina la plimbare. 

Inspirat de clipul cu femeia care s-a filmat pe strazile din New York pentru a surprinde reactiile barbatilor, milionarul Allen Wong s-a inregistrat atunci cand se plimba cu Lamborghiniul sau de 330.000 de euro pe strazile orasului. Sunt o multime de reactii ale oamenilor, de la felicitari si admiratie, la injuraturi! In orice caz, e imposibil sa treci neobservat atunci cand conduci una din cele mai cunoscute masini sport din lume.

"Au aruncat si cu monede spre mine, doar pentru ca e o masina scumpa. M-am gandit ca daca montez camere o sa-i descurajez, sau macar sa am dovezi in caz de avarii grave.

Cea mai dificila situatie a fost cand m-am intalnit cu trei tineri intr-un cartier. Ei stateau in parcare si se luau de femeile care treceau pe acolo. S-au rezemat pe masina mea si au strambat-o.

Am gasit zgarieturi pentru ca se asezau pe ea ca sa faca poze, iar o cheie din buzunar sau un nasture din metal lasa urme.

Am surprins zeci de oameni asezati pe masina mea, vor sa-si faca poze, e normal, inteleg, dar nu-mi convine atunci cand imi zgarie masina", spune Wong.

Allen Wong are aproape 30 de ani, dar a castigat deja milioane de dolari de pe urma unei aplicatii care scaneaza frecventele politiei. Oricine poate ascuulta ce discuta politistii cu ajutorul 5-0 Radio Police Scanner. Jurnalistii folosesc aplicatia pentru a afla locurile in care se produc accidente sau incidente. Aplicatia a ajuns la 20 de milioane de descarcari in iTunes si alte milioane in Google Play. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies