FASCINANT! Audi se pregateste sa lanseze un nou coupe cu patru portiere. IMAGINI IN EXCLSUVITATE 

FASCINANT! Audi se pregateste sa lanseze un nou coupe cu patru portiere. IMAGINI IN EXCLSUVITATE 

Audi are in plan pentru viitor sa lanseze un coupé radical de lux, sa readuca in gama modelul Sport Quattro si sa schimbe linia de design actuala.

La Audi, treaba merge foarte bine. In 2014, constructorul din Ingolstadt vrea sa vanda circa 1,7 milioane de automobile pe plan mondial, iar asta ar insemna un nou record. Totusi, euforia lor este un pic perturbata. Fiica lui VW se afla intr-o criza a formelor, asa cum era BMW inainte de venirea lui Chris Bangle. A1, A3, A4, A6, A8 – toate prezinta in acest moment aceeasi tema, doar ca marimea este diferita.

Actualul Audi A7 are o problema. Designul sau nu se deosebeste radical de cel de la A6, modelul cu care imparte platforma tehnica. in plus, coupé-ul este mai mic la interior si mai scump. Din acest motiv, viitoarea generatie a lui A7, care va ajunge pe piata in 2017, va fi mult mai diferita de A6, dar fara sa-l amenint­e prea mult pe A8. Audi numeste asta intern cu codul “C/D Shift” si face referire la pozitionarea exact intre clasele consacrate, adica intre clasa mare si cea de lux. Ca baza pentru viitorul A7 va fi platforma utilizata pentru Audi A6 L, produs pentru piata din China.

Un ampatament mai mare se traduce prin mai mult spatiu interior, mai ales in spate, dar si un nivel de confort mai ridicat. Formele viitorului A7 vor fi mult mai extrovertite decat cele cu care suntem obisnuiti la limuzinele actuale, iar oferta tehnologica va fi inedita. Chiar daca, momentan, Audi A7 ramane doar un model cu patru locuri si un hayon mare, lucrurile se pot schimba. Daca noul aspect cu ecartament mai mare si mult mai agresiv va prinde la public, ar putea urma, cu costuri nu prea mari, un coupé in trei volume cu patru portiere. Chiar si asa, este sigur ca un A7 combi nu va exista.

Citeste continuarea pe auto-bild.ro

Citeste si:Audi A7
VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies