Local Kombat

Super gala Superkombat pe 23 mai! Fratii Stoica, Amansio Paraschiv si Cristian Spetcu sunt vedetele galei de la Bucuresti

Biletele pentru Superkombat World Grand Prix vor avea un pret promotional, cuprins între 20 si 30 de lei, urmând sa fie disponibile începând de saptamâna viitoare în reteaua eventim.ro, magazinele Orange, Vodafone si Domo, dar si la casele Salii Polivalente. Gala programata sa înceapa de la ora 20:00 va fi transmisa în direct de Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 15:08

Promotia Superkombat revine la Bucuresti, pe 23 mai, la Sala Polivalenta, cu un spectacol incendiar, transmis în direct pe Sport.ro, si din care nu vor lipsi fratii Bogdan si Andrei Stoica, promotorul Eduard Irimia anuntând totodata ca o parte din încasari va fi donata.
 
În total, luptatori de pe trei continente vor participa la gala care va programa un maraton de meciuri profesioniste. "Practic, vor avea loc doua evenimente într-unul singur. Prima parte va fi dedicata celor mai buni luptatori români din noua generatie, iar în partea a doua vom avea sportivi consacrati la nivel international. Totodata, pot anunta faptul ca am semnat un parteneriat cu fundatia Fight for Life, dar avem sprijinul si al Federatiei Române de Arte Martiale de Contact si în special al Altetelor Sale Printul Paul si a Printesei Lia a României, astfel ca o parte din încasari va ajunge la copiii bolnavi de cancer si la orfelinate", a declarat promotorul Eduard Irimia.
 
"Ma bucur ca pot lupta din nou acasa, la Bucuresti, dupa foarte mult timp. Sincer sa fiu, voi avea si mari emotii fiindca în tribune va fi toata familia, care vrea sa ne vada pe mine si pe fratele meu, dar sunt convins ca tricolorul va flutura si de aceasta data învingator. În plus, vom lupta si pentru o cauza nobila, asa ca motivatia este mult mai mare", a spus campionul mondial Superkombat. Andrei Stoica.
 
Detinatorul centurii mondiale "New Heroes", ploiesteanul Amansio Paraschiv, noul star al diviziei usoare Cristi Spetcu, Ciprian Schiopu, Cristian Ristea, dar si una dintre cele mai spectaculoase aparitii din ringul Superkombat, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Nastase, se vor afla printre românii care vor lupta în direct pe Sport.ro în gala de la Sala Polivalenta.
 
Pe lânga spectacolul din ring, fanii prezenti pe 23 mai la gala de la Bucuresti vor avea parte si de momente artistice. În plus, în prima parte a evenimentului, cei mai buni luptatori din tara, reprezentând toate ramurile sporturilor de contact, printre care MMA, kempo, kyokushin sau box, vor lupta pentru a câstiga un loc în elita Superkombat. Astfel, Cristian Milea, Madalin Craciunica, Mirel Iacob, Cosmin Ionescu, Adrian Giurgiu, Claudiu Badoi, Andrei Ostrovanu, Ionut Stanciu, Costin Mincu, dar si absolventa de teologie si totodata campioana mondiala la kempo Cristiana Stancu sunt gata sa bifeze un nou eveniment spectaculos.
 

 

Modifică setările cookies