Liga Campionilor

Sânge de reptilă! Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales să-l execute pe Ederson cu o „scăriță” în semifinala Champions League 

Starul francez a făcut un nou meci mare în UEFA Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 10:15

Prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, 4-3, a fost un adevărat regal pentru fotbal. Pe lângă cele 7 goluri ale partidei, ambele echipe s-au întrecut în ratări și faze superbe de a înscrie. Iar pentru madrileni a ieșit la rampă, din nou, Karim Benzema (34 ani), care a izbutit dubla care o ține în viață pe Real pentru returul de pe Santiago Bernabeu. 

Primul gol al francezului a venit în urma unei execuții superbe, din afara careului, cu piciorul stâng, cu toate că Oleksandr Zinchenko (25 ani) îi făcea un marcaj strâns. 

 

Când nimeni nu credea că de la 11 metri poate înscrie un gol mai frumos ca primul, Benzema a șocat din nou și l-a învins pe Ederson (28 ani) cu o „scăriță” fabuloasă care a dus scorul la 4-3 pentru Manchester City și i-a oferit Realului o șansă de a ajunge în finala UEFA Champions League, dacă va face un meci bun pe Santiago Bernabeu. 

La finalul întâlnirii de pe Etihad, Benzema a mărturisit că totul ține de încredere și de factorul psihic, acestea fiind atuurile pentru care a ales să marcheze cu stil de la 11 metri. 

„Mereu am în cap faptul că dacă nu bați un penalty, nu vei rata niciodată de la punctul cu var. A fost vorba de încredere în sine, atâta tot.

Am multă încredere în mine, așa că am făcut-o și a ieșit foarte bine. Încredere și nimic mai mult. Totul se bazează pe psihic”, a declarat Karim Benzema la finalul meciului. 

Modifică setările cookies