Liga Campionilor

Omul care a COMANDAT amanarea meciului PSG - Basaksehir reactioneaza: "Am negociat cu oficialii UEFA si le-am spus asta!" E INCREDIBIL ce s-a cerut pentru Hategan si Coltescu

Desi initial s-a crezut ca jucatorii lui Basaksehir au refuzat sa mai intre pe teren, pe 8 decembrie, pentru reluarea meciului cu PSG, ulterior s-a aflat ca decizia a apartinut altcuiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2020, 18:37
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2020, 18:41

Pierre Webo, care a avut rol principal in scandalul pornit la meciul din Champions League, a dezvaluit recent ca decizia ca jucatorii sa nu mai intre pe teren a apartinut presedintelui de la Basaksehir, Goksel Gumusdag.

Gumusdag, care este un apropiat al presedintelui Erdogan, a sustinut o videoconferinta in vestiarul lui Basaksehir, pe 8 decembrie, pentru a vorbi cu jucatorii si in tot acest timp, presedintele clubului a purtat si negocieri cu UEFA.

Potrivit afirmatiilor facute de acesta, Basaksehir era pregatita sa se intoarca la Istanbul daca brigada romaneasca nu ar fi fost schimbata:

"Dupa lungi negocieri am decis sa ne intoarcem la Istanbul. Cu toate acestea, ca urmare a negocierilor noastre cu oficialii UEFA, am spus: 'Daca cei patru arbitri vor fi schimbati, ne vom schimba si noi decizia.' Acesti arbitri trebuie sa primeasca o interdictie pe viata! Aceasta este cererea noastra", a declarat Goksel Gumusdag, potrivit Anadolu Agency.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies