Gazzetta: "Ronaldo, ce racheta!"; UEFA: "United poate rescrie istoria"

Autor: Sport.ro
Marti 05 Mai 2009, 23:44
Gazzetta: "Ronaldo, ce racheta!"; UEFA: "United poate rescrie istoria"

Oamenii lui Sir Alex Ferguson s-au calificat din nou in finala Champions League, dupa ce au invins cu 4-1 la general pe Arsenal, in semifinale. Presa din Anglia a explodat: "A walk in the Park" au scris cei de la The Sun, aluzie la primul gol inscris de sud-coreanul Parks.

Manchester United este pentru a doua oara consecutiv in finala Champions League. Avantajul din tur nu a mai contat. Golul lui Parks, iar apoi reusita de senzatie a lui Ronaldo au fost de ajuns pentru a le darama orice speranta a celor de la Arsenal. In a doua repriza, Cristiano Ronaldo a mai inscris o data, iar Van Persie a punctat pentru onoare din penalty.

UEFA: Mancheste United este la doar un meci distanta de a scrie istorie. Daca va castiga finala de la Roma, United ar fi prima echipa din istorie care sa pastreze trofeul Champions League pentru doi ani la rand.

Marca: Cristiano Ronalda asteapta Barcelona la Roma. Portughezul a bagat-o pe United in finala dupa ce a reusit sa inscrie doua goluri de vis. Ronaldo a fost vedeta meciului.

Gazzetta dello Sport: Ronaldo, ce racheta! Portughezul a devastat-o pe Arsenal si Manchester zboara in finala.

AS: Cristiano Ronaldo, imperial.A fost pe tot terenul si a facut diferenta – a inscris doua goluri si l-a ajutat pe Parks sa deschida scorul.

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT