Atac de Cupe Europene pentru Rapid! Mazilu - Niculae - Pancu e nebunia pe care o pregatesc sefii!

Atac de Cupe Europene pentru Rapid! Mazilu - Niculae - Pancu e nebunia pe care o pregatesc sefii!

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Rapid vrea sa se intareasca pentru promovarea in Liga I. Giulestenii sunt inca in pericol de a nu obtine dreptul de a merge in prima divizie, in cazul in care Tribunalul va respinge planul de reorganizare.

Intre timp, giulestenii au cateva idei de jucatori care pot face o forta impresionanta in atac pentru Rapid: Niculae - Mazilu - Pancu.

Alaturi de veteranul Pancu, jucator despre care s-a scris ca se gandeste sa mai continue in Grant, mai sunt Niculae si Mazilu. 'Nico' este liber de contract si a spus in dese randuri ca asteapta sa vada ce se intampla cu Rapidul dupa decizia Tribunalului, iar apoi vrea sa joace din nou in Giulesti.

Mazilu e ultimul nume important; el are 32 de ani si a jucat ultima data la Arsenal Kiev, echipa care s-a desfiintat. Contractul sau s-ar fi incheiat oricum in iarna; cea mai mare problema a lui Mazilu este ca isi revine dupa o accidentare, motiv pentru care a pierdut pregatirea de iarna.

"Eu sunt liber de contract, Daniel Niculae, la fel, Pancu e acolo, ar fi frumos sa ajutam Rapidul sa ajunga din nou acolo unde ii e locul. Deocamdata cei de la Rapid au alte lucruri de rezolvat, eu trebuie sa ma pun pe picioare si abia apoi vom vedea daca e posbil sa revin in Giulesti", a spus Mazilu pentru Digi.

Mazilu are 32 de ani si a jucat la Rapid intre 2006 si 2008. El a plecat de la Rapid in ianuarie 2008 pentru 4 mil. de euro.

Niculae are 31 de ani si a activat la Rapid intre 2001 si 2006. Transferul sau a adus in coturile clubului suma de 3,3 mil. de euro.

Pancu are 36 de ani si este la a cincea experienta la Rapid; prima intre 1997 si 1999; a doua intre 2000 si 2002; a treia a fost in 2006, imprumut de la Besiktas; iar a patra a fost in 2008. Acum este la club incepand cu 2011.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies