„De mâine pleacă, nu stăm la discuții!” Trică s-a dezlănțuit după meciul cu Dinamo! Antrenorul nu s-a abținut: „Îi dau afară pe toți!”

Eugen Trica FCU Craiova Superliga Dumitru Dragomir are numai cuvinte de lauda pentru Eugen Trica dupa despartirea de FCU Craiova! "Multe echipe ar trebui sa se inghesuie sa-l ia!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 22:52
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 22:55

Eugen Trică a fost un car de nervi după egalul cu Dinamo, 0-0.

Dinamo și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa a 17-a a Ligii 1. Doar că meciul din Ștefan cel Mare a fost sărac în ocazii, iar tabela de marcaj nu a fost modificată în cele 90 de minute. 

Însă, Eugen Trică a fost foarte nervos la finaul partidei. Antrenorul oltenilor le-a reproșat jucătorilor lipsa de atitudine și faptul că nu i-au respectat indicațiile. Totodată, Trică le-a mai dat la dispoziție patru etape elevilor săi, amenințându-i că vor pleca de la echipa dacă nu-și îmbunătățesc randamentul.

Trică: „Du-te, bă, la tine în țară că păcălești fotbalul!”

A fost un meci de angajament, un meci de luptă, în care puteau să câștige ambele părți. Să vedem cine răspunde dacă a fost penalty. 

Unii jucatori cred că sunt cei mai buni jucători din lume că au dat jumatate de pasă. Eu nu sunt mulțumit, nu este fobtalul pe care mi-l doresc. Torje, la vârsta lui joacă, și ai mei... Torje merge cu mingea la picioar 40 de metri. Acesta nu este fobtalul pe care mi-l doresc. 

Eu răspund de rezultate, dar înainte să plec eu, vor pleca ei. Îi așteaptă biletele de avion. Ondaan merge pe teren, Sidibe merge pe teren, se crede cel mai mare fotbalist pentru că l-a lăudat Dan Petrescu. Eu vreau altceva, am alte așteptări. Și nu numai eu, suporterii Craiovei care au fost alături de noi. 

Opresc 14 jucători în lot și merg cu ei mai departe. Le-am zis același lucru înainte de meci, dar nu am văzut nicio reacție. La mine, criteriile sunt: la antrenamente dai 100%, la meci dai 200%. Nu să intrăm cu fițe pe teren. 

Du-te la tine în țară și nu mai veni, că păcălești fotbalul, mă păcălești și pe mine ca antrenor. Așa gândesc eu fotbalul. Nu se bagă nimeni peste mine. Eu conduc echipa, eu răspund de rezultate. La mine, ca jucător, dacă nu faci lucrul acesta pleci. 

Luăm alți jucători din țară care se implică. Încă mai aștept de la ei, mai sunt patru etape. La Craiova se joacă fotbal și suporterii sunt învățați cu un joc frumos. Chiar dacă au contract 5 ani pleacă în secunda doi”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!