Sumudica: "Voi face tot ce tine de mine ca FCSB sa nu iasa campioana! Ne-au batut jucatorii creati de noi! Am dominat la ocazii!"

Sumudica: "Voi face tot ce tine de mine ca FCSB sa nu iasa campioana! Ne-au batut jucatorii creati de noi! Am dominat la ocazii!"

Steaua 3-0 Astra / Steaua a trecut pe primul loc in playoff, in timp ce Astra are sanse minime sa-si apere titlul din urma cu un an.

"Luna cadourilor. Cate mingi a avut Iliev de aparat? Am facut penalty cadou, al doilea cadou o inexactitate, practic ne-au batut jucatorii formati de noi. Asta se intampla cand dai ce ai mai bun. La ocazii si posesie i-am dominat total, dar am pierdut cu 3-0.

Daca ma trezeam maine dimineata si aveam 51 de ani, daca eram cu 5 mai batran dar bateam in meciul asta, nu ma deranja. Voi face tot ce tine de mine ca FCSB sa nu iasa campioana. Budescu putea face diferenta. Bravo patronului, asta inseamna sa ai bani. Daca ii scoti pe Alibec si Boldrin nu bat nici pe Chiajna.

Le-am spus jucatorilor sa joace cu inima. Era meciul oprit si i-am chemat la mine si le-am spus sa se trezeasca, am vrut un declic. Suntem intr-o criza, stam foarte prost din punct de vedere defensiv. La noi sunt jucatori care isi apara corect sansele" a spus Marius Sumudica la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Confruntări între Israel și Hamas. Armata israeliană spune că militarii săi nu au pătruns pe teritoriul palestinian
BRAT
Modifică setările cookies