LPF a schimbat rezultatul de la U Cluj - Chiajna! Cum a reactionat Sumudica atunci cand a aflat:

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

UPDATE 11:51 Marius Sumudica e mai preocupat de meciul cu Dinamo, din etapa urmatoare, decat de victoria la masa verde cu U Cluj.

"Doua puncte ne ajuta enorm, dar noi vrem sa luam pe teren cat mai multe. Nu stiu foarte multe despre victoria asta la masa verde. Ma preocupa finalul de campionat, asta e problema mea in momentul de fata. Cand lipsesc atatia jucatori, nu ne simtim bine, asta ma ingrijoreaza. Chiar daca ne lipsesc unii oameni, lui Dinamo nu ii va fi usor cu noi. Cu siguranta vor suferi cu noi!", a spus Sumudica la Sport.ro.

_____________________________________________________________________________________

Universitatea Cluj pierde la masa verde partida cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a 22-a a Ligii I, incheiata pe teren la egalitate, scor 1-1, conform deciziei Comisiei de Recurs a FRF care a constatat ca folosirea jucatorului Marius Martac de catre echipa ardeleana a fost nelegala.

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Comisia de Recurs a FRF a desfiintat, joi, decizia Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) in cazul Marius Martac, si a dat castig de cauza clubului Concordia Chiajna. "Admite recursul. Modifica in totalitate hotararea CNSL din 2 aprilie 2014. Constata ca legitimarea jucatorului este nelegala. Definitiva si irevocabila. Hotararea poate fi atacata la TAS in termen de 21 de zile", se arata in solutia Comisiei de Recurs.

Gruparea Universitatea Cluj anunta pe site-ul sau oficial ca meciul din deplasare cu Concordia va fi omologat cu scorul de 3-0 la masa verde. "Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului inaintea partidei directe, incheiate la egalitate, 1-1. in urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 0-3 la masa verde pentru echipa din Chiajna, astfel ca Universitatea pierde un punct si ajunge la un total de 32", se mentioneaza pe site-ul ciatat.

Administratorul special al U. Cluj, Vlad Munteanu, sustine ca legitimarea lui Marius Martac este valabila. "Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, asteptam motivarea pentru a decide exact pasii pe care-i vom urma in recuperarea punctului obtinut de echipa noastra pe teren. Dreptatea este de partea noastra, mai ales ca Liga Profesionista de Fotbal ne-a instiintat oficial ca, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabila", a spus Vlad Munteanu.

Universitatea Cluj sustine ca Liga Profesionista de Fotbal, prin avocatul Paul Alexandru Mincu, din cadrul Departamentului de Competitii, a informat gruparea ardeleana ca transferul fundasului dreapta este efectuat conform regulamentelor in vigoare.

"Jucatorul fusese transferat temporar de la clubul Otelul Larisa la clubul Corona 2010 Brasov, pentru perioada 07.08.2013 – 30.06.2014. Prin hotararea irevocabila nr. 10 din 29.01.2014, pronuntata in dosar, comisia cu atributii jurisdictionale a constatat incetarea raporturilor contractual intre Martac Marius Madalin si Corona 2010 Brasov. Fiind liber de contract, jucatorul a beneficat de dispozitiile art. 19.2 din RSTJF, potrivi carora: «in situatia unui transfer temporar, in cazul in care contractul cu clubul cesionar inceteaza inaintea transferului temporar, jucatorul are dreptul ca, in perioadele de transfer, sa revina la clubul cedent, daca acesta solicita, sau sa incheie un nou contract cu un alt club numai pentru perioada de pana la expirarea transferului temporar». (…) in opinia noastra, este evident ca optiunea privind intoarcerea la vechiul club sau alegerea unui nou club pana la implinirea perioadei initiale a transferului temporar apartine jucatorului (…) in cazul de fata, fotbalistul a ales sa incheie un contract cu un nou club, astfel ca o eventuala solicitare pentru revenirea jucatorului este ireleventa si nu poate suprima dreptul de optiune al jucatorului. (…) Opinam ca legitimarea jucatorului este efectuata in mod regulamentar, iar Martac Marius Madalin are drept de joc pentru Campionatul National", se arata in raspunsul primit de la LPF publicat, joi, pe site-ul oficial de gruparea clujeana.

Echipa Universitatea Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu Concordia Chiajna, disputata la 8 martie in cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

in urma pierderii la masa verde a acestui meci, pozitiile in clasament ale celor doua echipe nu se modifica. Universitatea Cluj ramane pe locul 12, cu 32 de puncte, iar Concordia Chiajna pe 9, cu 36 de puncte.

Asa arata clasamentul Ligii I in acest moment:


VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies