"Uita-te la mine, am cearcane, nu dorm! Ne batem sa evitam retrogradarea!" Reactia lui Sumudica dupa infrangerea cu CFR

"Uita-te la mine, am cearcane, nu dorm! Ne batem sa evitam retrogradarea!" Reactia lui Sumudica dupa infrangerea cu CFR

ASTRA 1-2 CFR CLUJ | Sumudica a dat vina pe greselile jucatorilor sai, dupa infrangerea cu CFR.

"A fost un joc bun ofensiv. Am avut trasee, ocazii foarte multe, am dominat o echipa buna, care in repriza a doua a facut antifotbal. Am luat doua goluri din faze fixe. Asta a patit si Steaua si le-am atras atentia. Acasa mereu am facut cadouri. Daca eu iti spun sa il marchezi cu cel care a dat gol... dar nu imi place sa dau in jucatori. Sunt greseli mari pe care le facem meci de meci si nici nu meritam sa mergem in playoff. Sansele sa ne calificam in playoff sunt sub 20%."

"Pentru ce sa-i motivez? E greu sa mai mergem in playoff. Trebuie sa ne luptam sa evitam retrogradarea. Sunt multe echipe acolo, se joaca, poate prindem locul 7 care duce in Europa. Dar nu meritam sa fim in playoff. Noi credecam ca daca in Europa avem un parcurs ok, ii batem pe toti. Uite ca nu e asa."

"Am vandut multi jucatori, suspendarea mea de 2 luni, situatia financiara... e greu sa ai un an un parcurs extraordinar si urmatorul an sa tii stacheta sus. Si nu avem un lot numeros. Un meci in Europa te stoarce, jucam din 3 in 3 zile si avem jucatori de peste 30 de ani si se simte asta"

"Uita-te la mine, am cearcane, nu dorm, traiesc pentru fotbal. Am umplut galeata si acum ii dam cu piciorul. Nu e in regula. Daca puteam sa opresc jucatorii, Amorim, Boldrin, Gaman... anul asta defilam.", a spus Sumudica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă de vânt puternic și furtuni în România. Rafelele au ajuns la 80 km/h
BRAT
Modifică setările cookies