Teoria blatului la Steaua: AXA Sumudica - Ivan Gonzalez si ce alte ciudatenii au decis meciul de la Tg Mures

Teoria blatului la Steaua: AXA Sumudica - Ivan Gonzalez si ce alte ciudatenii au decis meciul de la Tg Mures

Astra a castigat clar meciul cu ASA. Sumudica si baietii lui sunt aproape campioni dupa 4-1 la Tg. Mures.

Mai multe mesaje publicate in ultimele doua zile de Mihai Stoica pe Facebook au facut aluzie la jocul neintamplator slab al fundasului spaniol Ivan Gonzalez, considerat de ros-albastri drept cel mai slab fotbalist de pe teren.

Gazeta Sporturilor prezinta motivul suspiciunilor Stelei in ceea ce-l priveste pe fostul jucator al lui Real Madrid. Gonzalez a fost adus in Romania de Bogdan Apostu, fost atacant de Liga I si coleg cu Marius Sumudica la UTA in 2004-2005. Detaliul nu este singurul care a starnit semne de intrebare. Ziarul scrie ca doi dintre jucatorii lui ASA, Ramiro Costa si Jazvic, si-au incheiat contractele cu clubul chiar inaintea partidei cu ASA, in timp ce antrenorul Ciorceri a facut la 0-1 o modificare nejustificata tactic: la 0-1 l-a trimis in teren pe fundasul central Marius Constantin in locul lui Borza, fotbalist de atac.

ASA si-a afirmat increderea totala in fotbalistii pe care ii are sub contract: "Avem deplina incredere in componentii lotului nostru si excludem din start orice acuzatii aduse jucatorilor nostri. Clubul ASA nu accenta sub nicio forma astfel de pareri si acuze aruncate asupra unor componenti ai lotului nostru, determinate mai mult ca urmare a imposibilitatii unor adversari de a-si trece in palmares noi titluri care li se par ca apartinandu-le de drept!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies