Steaua Superliga

"Teja poate sa faca treaba la Steaua, Galca nu are experienta!" Cine e cea mai mare pierdere a Stelei: "Face 30% din echipa!"

Vezi ce a spus Marius Sumudica despre viitorul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 19:04

"Nu cred ca Steaua va mai domina campionatul cum a facut in ultimii ani. Oricine va veni dupa Reghe, ii va fi greu. Anul viitor cred ca ii va fi greu. Astra si Petrolul vor fi adversare puternice pentru Steaua", a spus Marius Sumudica la Digi.

Acesta crede ca Teja are cele mai mari sanse sa faca ceva la Steaua, Galca neavand experienta in postura de antrenor:

"Dintre toti Teja ar putea sa vina cu un plus. El ar fi cel mai potrivit, ar avea cele mai bune sanse sa continue acest proiect. Este un antrenor promitator, un baiat destept, a fost cu mine la licenta Pro. Costel Galca este un antrenor ok, dar nu stiu daca are experienta necesara", este de parere Marius Sumudica.

Chiar daca au ramas fara antrenor, ros-albastrii sunt in continuare favoriti la titlu: "In acest moment, Steaua are un plus doar din punctul de vedere al experientei internationale. Problemele apar si pentru ca vor pleca jucatori, mai ales Tatursanu. in filosofia mea, un portar reprezinta 20-30 % din siguranta unei echipe, el a dat aceasta siguranta, conteaza enorm. Steaua i-a pierdut pe Chiriches, Bourceanu, acum Tatarusanu. Axul central a avut mult de suferit", a incheiat antrenorul Concordiei.

Modifică setările cookies