"Tanar vreau mereu sa fiu!" Sanmartean vrea sa continue la Steaua desi face 35 de ani in primavara: "Astept o oferta de la Steaua"

"Tanar vreau mereu sa fiu!" Sanmartean vrea sa continue la Steaua desi face 35 de ani in primavara: "Astept o oferta de la Steaua"

Steaua 3-1 Gaz Metan | Sanmartean a marcat un gol fabulos in meciul de vineri seara si spera sa continue in Ghencea si din vara, desi are printre cele mai mari contracte de la echipa, de 20.000 de euro pe luna.

Sanmartean a recunoscut dupa victoria cu Gaz Metan ca i-ar face placere sa ramana in continuare in Ghencea si dupa acest sezon, cand i se termina contractul de jucator: "Daca mi se va propune, sigur voi accepta, pentru ca ma simt foarte bine aici, am fost primit foarte bine si jocurile mele au fost foarte bune!".

Acesta a avut si un mesaj pentru fani, carora le cere sa treaca peste dezamagirea eliminarii din Liga Campionilor si sa sustina echipa mai departe:

"Avem nevoie de fani, sa vina la stadion, sa ne incurajeze si sa guste victoriile noastre. ii intelegem ca sunt nemultumiti si suparati, dar si aceasta echipa a suferit enorm, dupa acea calificare care a fost extrem de aproape. Am plans doua saptamani, am analizat, am reanalizat, dar trebuie sa ne revenim, sa fim 100% pregatiti din punct de vedere mental, psihic", a spus Sanmartean dupa meci.

Merita Sanmartean 20.000 de euro pe luna la 35 de ani? (10326 voturi)
 
Da
94.14%9721 voturi
 
Nu
605 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies