"Suntem un campionat de cretini, scuzati-ma ca spun asta". Sumudica, declaratia finalului de an! Ce l-a suparat pe antrenor :)

"Suntem un campionat de cretini, scuzati-ma ca spun asta". Sumudica, declaratia finalului de an! Ce l-a suparat pe antrenor :)

•Marius Sumudica s-a obisnuit sa faca 2-3 "nebunii" in fiecare an :)
Dupa ce si-a dat pantalonii jos in timpul unei conferinte de presa si s-a razboit cu suporterii stelisti chiar in timpul meciului, •Sumi vorbeste acum in "altfel" de termeni despre Liga I

Marius Sumudica a terminat anul pe banca Concordiei Chiajna, chiar daca echipa se afla in acest moment pe loc retrogradabil. Antrenorul este insa nefericit de sarbatori, gandindu-se la returul greu pe care echipa sa il are in fata, dar si la faptul ca pozitia sa de antrenor este amenintata la fiecare meci.

Sumudica e nemultumit de desele schimbari de antrenori din fotbalul romanesc si de lipsa de stabilitate a echipelor de club, a caror patroni "taie si spanzura" in voie.

In stilu-i caracteristic, Sumudica a comentat pe seama acestui subiect, facand o declaratie cu care nu putea decat sa socheze.

"Suntem un campionat de cretini, scuzati-ma ca spun asta, dar de cretini! Din toate punctele de vedere!

Si noi, ca antrenori, cu unele iesiri comportamentale care nu au legatura cu sportul si fenomenul, dar si ceilalti actori, suntem de vina. Trebuie sa aducem lumea la stadioane, dar cand suntem pusi in astfel de situatii...

Nu e normal ca s-au perindat 35 de antrenori in 17 etape in Liga I, e incredibil", a spus Sumudica la Look TV.

Desi comentante cu termeni mai putin obisnuiti, vorbele lui Sumudica au o greutate deosebita, mai ales atunci cand Liga I este pusa in antiteza cu Premier League, campionat in care nu s-a schimbat nici macar un tehnician.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies