"Suntem storsi ca o lamaie. Daca vor, maine plec fara despagubiri" Sumudica, resemnat dupa 1-2 cu Dinamo

"Suntem storsi ca o lamaie. Daca vor, maine plec fara despagubiri" Sumudica, resemnat dupa 1-2 cu Dinamo

Astra 1-2 Dinamo | Astra ramane singura echipa fara victorie in playoff. Un egal si patru infrangeri - este bilantul care il face pe Sumudica sa spuna ca ar pleca si maine de la echipa.

Astra a avut 3 ocazii mari cu Dinamo insa "cainii" au reusit sa inscrie pe final de 2 ori. Sumudica a spus ca 4 infrangeri la rand sunt prea multe si vrea sa plece de la echipa inca de maine, daca si conducerea isi doreste acest lucru:

"Suntem storsi ca o lamaie din toate punctele de vedere. Stam foarte prost fizic, nu pot sa imi explic, jucam si des, nu e timp sa faci nimic. Traversam o criza profunda de la meciul cu Viitorul, nu avem nicio sansa. Mi-e frica de dubla cu Poli, Timisoara face puncte ca in filme si noi suntem ciuca bataii. La cum aratam acum nici Mourinho nu se salveaza.

Dupa 4 infrangeri credeti ca mai vrea Astra sa il tina pe Sumudica? Nu stiu daca valoarea mea e de nivelul Astrei. Mi-e si rusine sa semnez un nou contract la cum jucam. Daca vor maine reziliem contractul fara despagubiri.", a spus Sumudica dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies