Sumudica se teme de trei stelisti: "Rup brazda sub ei, pot sa ne surprinda oricand" Cine sunt cei 3 care au speriat Giurgiul :)

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 17:53
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2016, 18:01

Liverpool - Dortmund, joi la ProTV de la 22:00

Sumudica a vorbit despre meciul decisiv cu Steaua de sambata, cand echipa campioana vine pe terenul liderului. Stelistii au nevoie neaparat de victorie, aflandu-se la 3 puncte in spatele Astrei.

"Nu ma intereseaza ca sunt preturi mari la bilete, tot campionatul cat am fost lideri nu a venit nimeni la meci, 500 erau din famiile noastre si 1000 din Giurgiu, care ma si injurau la anumite meciuri, nu ma intereseaza daca vin, pot sa nu mai vina deloc.

Meciul de campionat am vrut sa il jucam in Giulesti dar nu se putea din punct de vedere regulamentar in acest moment.

Exista posibilitatea sa fiu suspendat, eu am fost mereu la comisii si am recunoscut cand a fost cazul. O sa vedem ce o sa fie, eu mi-am trimis avocatul si vedem ce se va intampla.

Jucatorii Stelei, 1 la 1 sunt mai buni ca ai nostri, Adi Popa, Hamroun, Chipciu, rup brazda sub ei, sunt jucatori de explozie. E singura modalitate prin care ne pot surprinde, tactic nu cred ca ne putem surprinde. Nu poate sa mai apara un Einstein intre noi.", a spus Marius Sumudica in conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!